Ingrediente:
-1 kg sepie
-150 g orez
-1 ceapa
-3 catei usturoi
-2 oua
-100 ml ulei de masline
-100 ml vin alb
-patrunjel
-sare
-piper
Mod de preparare:
Curatam sepia, capul si picioarele le taiem bucatele. Fierbem inabusit bucatelele taiate de sepie cu ceapa si usturoiul, micsoram focul, adaugam orezul peste care turnam apa si vinul si fierbem la foc inabusit 20 minute. Amestecam dupa aceea ouale si patrunjelul. Cu aceasta pasta umplem sepia, o inchidem la gura cu o scobitoare, o punem in tigaie, apoi in cuptor. Punem peste ea in timpul coacerii ulei de masline. Cand este gata, o presaram cu patrunjel si usturoi.
Pofta Buna!
Sepie umpluta
17:55 |
Etichete:
Retete noi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu