Ingrediente :
- 4 snitele de caprioara sau cerb
- 1 chifla,lapte
- 50 g ciuperci( champignons)
- 100 g ciuperci
- 1 lingura de unt
- 3 linguri de untdelemn
- 1 ou
- sare,piper
- 1/2 legatura de patrunjel
- pesmet cat trebuie
- Maggi-fix pentru zeama de carne
- 1 lingura de compot de afine
Mod de preparare :
Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, ciupercile, patrunjelulul taiat marunt le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmetul pentru ca aceasta pasta sa devina mai densa. Intindem aceasta pasta pe snitel, pe care le rulam si le legam cu ata. Le frigem intr-un vas, turnam peste ele 1/2 l de apa, amestecam Maggi-fix si le fierbem inabusit la foc mic, pana devin moi. Spre sfarsit, aduagam ciupercile taiate feli si afinele.
Pofta Buna!
Rulada Padurarului
15:00 |
Etichete:
Retete Bune Culinare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu