RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Bors cu urzici

Ingrediente:



-1/4 kg urzici

-1 ceapa
-1/4 l bors
-30 g slanina afumata
-3-4 catei usuroi
-1 galbenus
-150 g smantana
-boia
-leustean
-tarhon


Mod de preparare:


Urzicile se consuma numai primavara cand sunt tinere. Se curata de iarba uscata, se spala bine in 3-4 ape, agitandu-se cu o lingura sau cu strecuratoarea, apoi se taie cat mai marunt cu cutitul si se fierb 1 ora cu ceapa tocata in 2 l de apa clocotita si putina sare. Cand sunt fierte se pune borsul se potriveste de sare si se drege cu slanina prajita, usturoi, boia, galbenus, smantana, trahon si leustean.



Pofta Buna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu