Ingrediente :
- Cate o legatura de macris, busuioc, usturoi, cinci frunze de tarhon
- zece bucati de jales
- 1 lingurita de cimbru
- 10 gr de patrunjel
- 3 linguri de crema fraiche
- 1/8 l smantana batuta
- 70 gr unt
- sare
- piper alb
- nucsor tamaios
- 1 ceapa mica
- o ceapa verde
- 3/4 l de zeama de legume sau ciorba
Mod de preparare :
Ceapa veche si noua le taiem cubulete marunte, taiem toate verdeturile si le amestecam. Incalzim un vas la temperatura medie si topim untul. Fierbem ceapa, adaugam verdeturile si le mai fierbem putin inabusit. Adaugam creme fraiche si zeama de legume.
Restul untului il amestecam cu o lingurita de faina si o amestecam in ciorba, astfel ca ciorba se ingroasa. La sfarsit, mai adaugam 2 linguri de smantana acra, iar cu restul garnisim inainte de servire.
Pofta buna !
Supa franciscana cu verdeturi si smantana
19:48 |
Etichete:
Retete Bune,
Retete Bune Culinare,
Retete Culinare,
Retete delicioase,
Retete noi,
Retete Vechi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu