RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Pastrav (de mare) cu varza acra

Ingrediente:


- 1 kg de file de pastrav (de mare)

- sucul de la o jumatate de lamaie
- 1/2 kg varza acra
- 2 boabe de ienupar
- putin vin alb
- sare
- piper
- zahar
- 1 pahar de zeama de peste
- 1/8 l smantana
- 2-3 linguri de mustar


Mod de preparare :


Fileurile de pastrav ( de mare) le impartim in opt portii si turnam peste ele sucul de lamaie. Adaugam varza acra taiata, boabele de ienupar, vinul, sarea, piperul. Adaugam apoi si zaharul si fierbem inabusit cca 8 minute. Pestele il condimentam cu sare si piper si jumatatile de peste le acoperim. Turnam circa 100 gr zeama de peste, punem un capac si frigem la cuptor cca 12 minute. Smantana o fierbem pana se ingroasa, adaugam restul de zeama de peste si fierbem pana cand se ingroasa totul. Adaugam mustarul, sarea, piperul si putin zahar, dupa gust. Varza o impartim in portii si o servim cu acest sos.



Pofta buna !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu