RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Ospat taranesc

Ingrediente :


- 250 gr spata de porc uscata

- 750 gr varza acra
- 250 gr antricoate de porc
- 4 carnaciori
- 4-8 galusti de paine
- 1 ceapa
- sare
- piper
- chimen


Mod de preparare :


Punem in bol varza acra cu ceapa tocata marunt si chimenul, iar spata de porc deasupra. Acoperim castronul cu capacul si il incalzim pentru fierbere inabusita. Dupa aceea, fierbem inabusit cam 25 minute intr-un vas. Pregatim galustele de paine si in ultimele 20 minute le fierbem impreuna cu varza. Spata de porc uscata o stergem bine de apa si o frecam cu sare si piper. Punem intr-un vas si frigem carnea la cuptor sa se rumeneasca de ambele parti. Dupa aceea, acoperim cu un capac si la foc mic o frigem cam 25 minute. Dupa 20 minute intoarcem carnea pe partea cealalta. Carnaciorii ii frigem intr-un vas. Varza acra o servim cu spata de porc, antricoatele taiate in forma de snitele, cu carnaciorii si galustele de paine.


Pofta buna !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu