RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Spanac cu smantana

Ingrediente:

-1/2 kg frunze de spanac 

-sare
-nuca indiana
-un catel usturoi
-1/8 l smantana
-1 lingura de faina

Mod de preparare:

Frunzele de spanac le spalam bine si le fierbem 10 minute. Dupa ce s-a racit, spanacul il taiem marunt sau il dam prin masina de tocat. Spanacul tocat il punem in supa in care s-a fiert si-l fierbem. Faina o amestecam cu caimacul si o adaugam impreuna cu usturoiul taiat marunt in vasul de spanac. Stingem imediat focul si lasam spanacul sa se ingroase 5 minute. 


La sfarsit, il condimentam cu nuca de india si-i punem sare.

Pofta Buna!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu