RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Peste cu ciuperci

Ingrediente:

-1 kg peste

-1/2 kg ciuperci
-100 g untdelemn
-300 g rosii sau 1 lingura pasta rosii
-sare
-1 varf de cutit de piper
-1 foaie de dafin
-1 ramurica cimbru
-2-3 felii lamaie fara coaja
-2-3 linguri vin
-marar
-patrunjel tocat

Mod de preparare:

 Pestele curatat bine se aseaza in tava. Se pun toate cele mentionate in jurul lui, cu untdelemnul turnat deasupra. Se da la cuptor 40-50 minute. Se stropeste cu sosul din tava si se taie file.

rete culinare


Se serveste rece cu ciupercile si patrunjelul tocat deasupra.

Pofta Buna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu