RSS

Pofta Buna Va Doresc!

Ficat prajit cu mere

Ingredienete:

-1/4 kg ficat

-1/4 kg mere
-faina
-untdelemn
-sare
-piper

Mod de preparare:

Ficatul tanar de vitel sau pasare, se taie felii de 2 cm grosime, se pipereaza putin, se da prin faina, apoi se prajeste in untdelemn pus de 1/2 cm in tigaie, 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta. Nu se sareaza decat in momentul servirii la masa, deoarece sarea intareste ficatul. Merele curatate si taiate felii de 1cm grosime se prajesc in grasimea in care s-a prajit. Se sareaza si ele putin si se servesc ca garnitura.


Pofta Buna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Nicolae Prava spunea...

asa ma nick baga si o poza ceva sa vad daca imi plce

Trimiteți un comentariu